Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων

Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων

Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων

Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων
Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων

Μεγάλες Εικόνας :  Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων

Λεπτομέρειες:
Place of Origin: China
Μάρκα: Finer
Model Number: Motor X
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 2 κομμάτια
Τιμή: 218USD/pc
Συσκευασία λεπτομέρειες: Χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 2000pieces/per μήνας

Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων

περιγραφή
Κατεύθυνση της περιστροφής: Διευθετήσιμος Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: ICR8500,3.7v
Σειρά ροπής: 10-50N·εκατ. Πρότυπο: Κινητήρας x
Max.Power κατανάλωση: 1900mAh ±10% Λειτουργία: Μπροστινός (δεξιόστροφη περιστροφή), αντιστροφή (αντίθετη δεξιόστροφη περιστροφή)
Βάρος: 190g Σειρά ταχύτητας: 10-50rpm
Υψηλό φως:

ICR8500 οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων

,

50Ncm οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων

ICR8500 οδοντική σειρά 10-50N ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων·εκατ. σειράς ροπής

Περιγραφή προϊόντων:

Τα οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων είναι μια επαναστατική οπτική ίνα που η ηλεκτρική μηχανή μοσχευμάτων, σχεδίασε συγκεκριμένα για την οδοντική χειρουργική επέμβαση μοσχευμάτων. Είναι εξοπλισμένο με μια σειρά ροπής 10-50N·εκατ., μια μέγιστη κατανάλωση ισχύος 1900mAh ±10%, μια διευθετήσιμη κατεύθυνση της περιστροφής, και ένα πρότυπο μηχανών του Χ με ένα βάρος 190g. Αυτή η προηγμένη οδοντική μηχανή μοσχευμάτων είναι ιδανική για την ακριβή, ασφαλή και αποτελεσματική οδοντική χειρουργική επέμβαση μοσχευμάτων. Χάρι στο σύγχρονο και εργονομικό σχέδιό του, είναι το τέλειο εργαλείο για τους οδοντικούς χειρούργους μοσχευμάτων. Έχει ως σκοπό να παρέχει την τελευταίες απόδοση και την ακρίβεια κατά τη διάρκεια των οδοντικών διαδικασιών μοσχευμάτων. Χάρι στην τεχνολογία οπτικών ινών του, προσφέρει την ασύγκριτους ακρίβεια και τον έλεγχο για όλα τα είδη οδοντικών χειρουργικών επεμβάσεων μοσχευμάτων. Είναι επίσης εύχρηστο, με την ενορατική διεπαφή και την αξιόπιστη απόδοσή του. Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του, είναι η τέλεια επιλογή για τους οδοντιάτρους και τους οδοντικούς χειρούργους που κοιτάζουν για να παρέχουν τις καλύτερες δυνατές οδοντικές υπηρεσίες μοσχευμάτων στους ασθενείς τους.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  • Όνομα προϊόντων: Οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων
  • Σειρά ροπής: 10-50N·εκατ.
  • Λειτουργία: Μπροστινός (δεξιόστροφη περιστροφή), αντιστροφή (αντίθετη δεξιόστροφη περιστροφή)
  • Χρώμα: Άσπρος
  • Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: ICR8500,3.7v
  • Βάρος: 190g
  • Ηλεκτρική μηχανή μοσχευμάτων οπτικών ινών
  • Οδοντική μηχανή μοσχευμάτων
  • Οδοντική χειρουργική μηχανή μοσχευμάτων
 

Τεχνικές παράμετροι:

Παράμετρος Αξία
Λειτουργία Μπροστινός (δεξιόστροφη περιστροφή), αντιστροφή (αντίθετη δεξιόστροφη περιστροφή)
Κατεύθυνση της περιστροφής Διευθετήσιμος
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ICR8500, 3.7v
Σειρά ροπής 10-50N·εκατ.
Εφαρμογή Οδοντικό μόσχευμα
Ενάντια γωνία Αναλογία 20:1
Max.power κατανάλωση 1900mAh ±10%
Βάρος 190g
Σειρά ταχύτητας 10-50rpm
Χρώμα Άσπρος
Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων 0Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων 1

Οδοντική σειρά ροπής σειράς 10-50Ncm ταχύτητας εργαλείων 10-50rpm μοσχευμάτων 2

Εφαρμογές:

Λεπτότερη μηχανή Χ - το καλύτερο οδοντικό εργαλείο μοσχευμάτων

Η λεπτότερη μηχανή Χ είναι ένα υψηλής ποιότητας οδοντικό εργαλείο μοσχευμάτων με σκοπό να εκτελέσει τις οδοντικές χειρουργικές διαδικασίες μηχανών μοσχευμάτων με την ταχύτητα, την ακρίβεια και την ακρίβεια. Αυτό το οδοντικό εργαλείο μοσχευμάτων έχει ένα ευρύ φάσμα των διευθετήσιμων τοποθετήσεων ταχύτητας και ροπής, που κάνει το την τέλεια επιλογή για τις διαδικασίες μοσχευμάτων. Είναι επίσης εξοπλισμένο με μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ICR8500,3.7v και μια συχνότητα 50Hz για μια πιό αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία. Η κατεύθυνση της περιστροφής είναι επίσης διευθετήσιμη, επιτρέποντας στους χρήστες για να προσαρμόσει το εργαλείο για τις διαφορετικές διαδικασίες μοσχευμάτων.

Η λεπτότερη μηχανή Χ είναι η τέλεια επιλογή για τους οδοντικούς χειρούργους και τους ειδικούς μοσχευμάτων που απαιτούν το καλύτερο από την άποψη της απόδοσης, της αξιοπιστίας και της ακρίβειας. Με την ηλεκτρική μηχανή μοσχευμάτων οπτικών ινών του, είναι σε θέση να καθοδηγήσει ακριβώς την οδοντική διαδικασία μοσχευμάτων και να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο μη ευθυγράμμισης. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσει ποικίλες οδοντικές διαδικασίες μοσχευμάτων, από τα ενιαία μοσχεύματα δοντιών στα πλήρη στοματικά μοσχεύματα.

Η λεπτότερη μηχανή Χ είναι το ιδανικό εργαλείο για τους οδοντικούς χειρούργους και τους ειδικούς μοσχευμάτων που ψάχνουν μια αξιόπιστη και αποδοτική μηχανή μοσχευμάτων. Οι διευθετήσιμες τοποθετήσεις της ταχύτητας και ροπής το κάνουν την τέλεια επιλογή για την εκτέλεση των οδοντικών διαδικασιών μοσχευμάτων. Η ηλεκτρική μηχανή μοσχευμάτων οπτικών ινών της παρέχει την ακρίβεια και την ακρίβεια για όλες τις οδοντικές διαδικασίες μοσχευμάτων. Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος ICR8500,3.7v και η συχνότητα 50Hz εξασφαλίζουν αξιόπιστη και αποδοτική λειτουργία, που κάνει την την τέλεια επιλογή για τις οδοντικές διαδικασίες μοσχευμάτων.

 

Προσαρμογή:

Οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων

Εμπορικό σήμα: Λεπτότερος

Πρότυπος αριθμός: Μηχανή Χ

Θέση προέλευσης: Κίνα

Χρώμα: Άσπρος

Ενάντια γωνία: Αναλογία 20:1

Διάσταση: 300*280*128mm

Συχνότητα: 50HZ

Σειρά ροπής: 10-50N·εκατ.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό: Ηλεκτρική μηχανή μοσχευμάτων οπτικών ινών

Αυτό το οδοντικό εργαλείο μοσχευμάτων είναι εξοπλισμένο με μια ηλεκτρική μηχανή μοσχευμάτων οπτικών ινών, που προβλέπει την ανώτερες εξουσία και την ακρίβεια. Έχει μια σειρά ροπής 10-50N·εκατ., μια ενάντια γωνία στις 20:1, και μια διάσταση 300*280*128mm. Αυτή η εξειδικευμένη μηχανή είναι τέλεια για την οδοντική χειρουργική επέμβαση μοσχευμάτων.

 

Υποστήριξη και υπηρεσίες:

Τεχνική υποστήριξη και υπηρεσίες για τα οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων

Παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη και τις υπηρεσίες για τα οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων. Οι τεχνικοί μας είναι ιδιαίτερα κατάλληλοι και έμπειροι στην εγκατάσταση, τη συντήρηση, και την ανίχνευση μηχανικών βλαβών αυτού του εξειδικευμένου εξοπλισμού. Προσφέρουμε επίσης ένα ευρύ φάσμα των εκπαιδευτικών μαθημάτων για να εξοικειώσουμε τους πελάτες μας με τη λειτουργία, τη συντήρηση, και τις διαδικασίες ασφάλειας για αυτόν τον εξοπλισμό.

Παρέχουμε μια 24ωρη γραμμή βοήθειας εξυπηρέτησης πελατών για να βοηθήσουμε με οποιεσδήποτε τεχνικές ερωτήσεις και να προσφέρουμε ένα περιεκτικό σε απευθείας σύνδεση σύστημα υποστήριξης με τις λεπτομερείς συμβουλές και την καθοδήγηση. Οι τεχνικοί μας είναι διαθέσιμοι για να παρέχουν την επιτόπια βοήθεια αν απαιτείται και μπορούν επίσης να παρέχουν τη μακρινή βοήθεια μέσω του Διαδικτύου.

Παρέχουμε μια πλήρη εξουσιοδότηση σε όλα τα οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων μας. Αυτό καλύπτει οποιεσδήποτε ατέλειες στο υλικό ή την εργασία, και οποιαδήποτε ελαττωματικά μέρη θα αντικατασταθούν αμέσως. Προσφέρουμε επίσης μια υπηρεσία συντήρησης και επισκευής για να εξασφαλίσουμε ότι ο εξοπλισμός σας παραμένει στην τέλεια λειτουργία.

 

Συσκευασία και ναυτιλία:

Οδοντικά εργαλεία μοσχευμάτων που συσκευάζουν και που στέλνουν:

Όλα τα προϊόντα συσκευάζονται ασφαλώς στα εύρωστα κουτιά από χαρτόνι και στέλνονται μέσω ενός αξιόπιστου αγγελιαφόρου. Ο αριθμός καταδίωξης του αγγελιαφόρου θα παρασχεθεί στον πελάτη για λόγους καταδίωξης.

Εξασφαλίζουμε ότι τα προϊόντα συσκευάζονται κατά τρόπο ασφαλή και ασφαλή, και ότι όλες οι συσκευασίες σφραγίζονται καλά και ονομάζονται για τον εύκολο προσδιορισμό.

Επίσης εγγυώμαστε ότι όλα τα προϊόντα παραδίδονται μέσα στο διευκρινισμένο χρονικό πλαίσιο και σε καλή κατάσταση.

Στοιχεία επικοινωνίας
佛山市沣耐医疗器械有限公司

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Chen

Τηλ.:: +86-18928651395

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα